TÜm Sayfalardakİ Bİlgİlerİn İcmalİnİ Almak

Excel Vers. ve Dili
office excel 2003 TÜRKÇE
SELAMLAR;
Elimdeki excel kitabında değişik adlarda sayfalar var. Son sayfa olarakta İCMAL sayfası var. Bu icmal sayfasında A1 hücresine bir kelime yazıp makroyu çalıştırdığımda tüm sayfalarda bu kelimeyi arayarak B1 hücresine bu kelimenin olduğu sayfanın adını C1 hücresine de kelimenin bulunduğu hücrenin sağ yanındaki hücredeki değeri yazsın istiyorum. ve her sayfada bu aramayı yaparak altalta yazsın istiyorum. ilgilenenlere teşekkür ederim.

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Örnek bir dosya ekleyebilirmisiniz.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Kodlarda üç çeşit arama seçeneği bulunmaktadır. İstediğiniz arama türüne göre diğerlerini pasif hale getirerek kullanabilirsiniz. Şuanda örnek dosyadaki aktif olarak "Büyük-Küçük Harf Duyarsız ve İçerir" kriteri kullanılmıştır. Umarım faydası olur.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Kodlarda üç çeşit arama seçeneği bulunmaktadır. İstediğiniz arama türüne göre diğerlerini pasif hale getirerek kullanabilirsiniz. Şuanda örnek dosyadaki aktif olarak "Büyük-Küçük Harf Duyarsız ve İçerir" kriteri kullanılmıştır. Umarım faydası olur.
Hocam, çok güzel olmuş, elinize sağlık. Bunu şu şekilde değiştirmek mümkün müdür?
Bulunan sonuçlara hyperlink eklemek ve tıklandığında o kaydın bulunduğu hücrenin gösterilmesi mümkün mü?
Saygı ve sevgiler.....

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Herkese merhaba, sayın COST_CONTROL'ün çalışmasını inceledim ve kendime uyarlamaya çalıştım ancak beceremedim, makro yazma konusunda pek fazla bilgim yok da.

Yapmak istediğim, ekteki dosyada İCMAL sayfasında A1 deki değeri Sayfa1 de arasın ve bulunca o hücreye gitsin, ya da bulduğuna dair A2 de bir bilgi yazsın.Acaba bunu nasıl yapabiliriz? Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
icmal deki bulgulara link eklendi

icmal sayfasındaki bulgulara link eklendi, ancak bulma işleminde problem var gibi göründü; veri bulmak için kullanılan komut hakkında bilgim olmadığından sayın COST_CONTROL tarafından incelenmesi iyi olacaktır. Saygılar. Kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Sayın nsertoğlu ilgilendiğiniz için teşekkürler, ancak dediğiniz gibi aramada bazı sorunlar oluyor bazen.