Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turnuva dosyası hakkında not aldıklarımı yapabilecek müsait bir hocam var mıdır acaba?
Buraya yükler misiniz dosyanızı ve yapılması gereken açıklamaları da yazın lütfen. Linkini burdan paylaşın. Başka bir upload sitesine yükleyin ordan linkini paylaşın.
Buraya yükler misiniz dosyanızı ve yapılması gereken açıklamaları da yazın lütfen. Linkini burdan paylaşın. Başka bir upload sitesine yükleyin ordan linkini paylaşın.
1- Merheba Tekrardan; 3.TUR;4.TUR;5.TUR;6.TUR;7.TUR;8.TUR;9.TUR larda çift maçlar var ve formülde d9 hücresine 2 maçı da getiriyor ama ben 2 ve daha fazla maç olduğu haftalarda açılır liste (3.TUR;4.TUR;5.TUR;6.TUR;7.TUR;8.TUR;9.TUR) olup manuel olarak maçı ben seçmek istiyorum onu nasıl yapabiliriz ben yapamadım.
2-kaydet dediğim zaman mesala fotoğrafta emrah üyesi var ve maç tahminini TurnuvaBilgi sayfasında I3 e otomatik ekleyecek, emrah üyesinin tahmini bildirdiği saati de Skor Bildirdiği Saat sayfasında G2 hücresine atayacak bunun formülü yada örnek bir video var mı?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.