- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016 - Türkçe
Merhaba,
Aramızda düzenlediğimiz masa tenisi turnuvası için bir takip sistemi yapmak istiyorum.
Göndermiş olduğum dosyada İlk Karşılaşma kısmının 1. oyuncu ismini yazdığım zaman aynı satırda B Sütununa 1. Maç, 2. Maç olarak otomatik gelsin istiyorum.
Ben skor sütununu koşullu biçimlendirme ile 1 ve 0 yazdığım zaman ikonun çıkmasını yaptım.
Çeyrek final bölümünde görüldüğü gibi ilk karşılaşma daki 1. maç sonucu 1 ise onun isminin o hücreye otomatik gelmesini istiyorum.
Ayrıca sarı ile boyadığım yere ilk karşılaşma hangi maçta bittiyse otomatik gelmesini istiyorum.
Tabi yarı final ve final kısmı da aynı mantıkla işlemesi gerekiyor.
Siz değerli üstadlarım Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Turnuva Takip Sistemi
Aramızda düzenlediğimiz masa tenisi turnuvası için bir takip sistemi yapmak istiyorum.
Göndermiş olduğum dosyada İlk Karşılaşma kısmının 1. oyuncu ismini yazdığım zaman aynı satırda B Sütununa 1. Maç, 2. Maç olarak otomatik gelsin istiyorum.
Ben skor sütununu koşullu biçimlendirme ile 1 ve 0 yazdığım zaman ikonun çıkmasını yaptım.
Çeyrek final bölümünde görüldüğü gibi ilk karşılaşma daki 1. maç sonucu 1 ise onun isminin o hücreye otomatik gelmesini istiyorum.
Ayrıca sarı ile boyadığım yere ilk karşılaşma hangi maçta bittiyse otomatik gelmesini istiyorum.
Tabi yarı final ve final kısmı da aynı mantıkla işlemesi gerekiyor.
Siz değerli üstadlarım Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Turnuva Takip Sistemi
Turnuva_Takip_Sistemi.xlsx dosyasını indir - download
Turnuva_Takip_Sistemi.xlsx dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
s6.dosya.tc