type mismatch error

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Selamlar, ekteki dosyamda: giriş butonuna basıp yenikayıt dediğinizde; kombolardan seçim yapıyoruz ve kdv, yaklaşık maliyet ve ihale bedelini giriyoruz altta bulunan iki toplam ve iki kalan ve diğerleri otomatik olarak hesaplanıyor. Fakat kaydet dedikten sonra programı kapatmadan önce, ikinci kez kayıt yapmak için yeni kayıt butonuna tıkladığımda, 'type mismatch error' ü alıyorum. Bunun nedenini araştırdım fakat bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Merhaba

value lerle işlem yapmaya çalışmaktan kaynaklanmış sorun galiba
matematiksel işlemlerde textbox taki verileri kullanmak için işlem yapmadan önce "Cint" fonksyonuyla değerleri rakamlara çevirirseniz tür uyumsuzluğu hatasıyla karşılaşmazsınız

ekte dosyanızın düzeltilmiş hali mevcuttur. ben 2 kayıt ekledim ve bir sorunla karşılaşmadım

saygılar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Sn ouney06, emeğiniz ve ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim fakat sanırım siz programı tam anlamıyla kullanmadınız. Veri girişinde tamamen doldurursanız belki beni daha iyi anlarsınız ayrıca type mismatch hatası hala durduğu gibi birde overflow hatası veriyor. Asıl veri girişi yapılması gereken yerlere veri girmediniz sanırım.

Son düzenleme: