User Formda Textbox Çoğaltma

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar. Problemim şu ki ekteki dosyada "İstasyon (Düğüm) Sayısı" textxbox'ına girilen sayı adedi kadar textboxu aşağıdaki "Visit Ratio" "μ(i,1)" ve "Buffer Kapasiteleri" labellarının karşısına yanyana sıralanmış yeni textboxlar olarak oluşturmak istiyorum. Ayrıca bu textboxlara girilen değerleri kod kısmında nasıl kullanabilirim. YALNIZ form Visual Basic de tasarlanmıştır Visual Studio 2005 kullanılarak.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar bu kadar zor mu istediğim? Eğer başka bi önerisi olan varsa onu değerlendirelim, benim istediğim kod zor ise. İyi çalışmalar. ACİL lazım da onun için ısrar ediyom. kodun diğer kısımlarını ilerletmek için bu sorunu halletmem gerek. Teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Aslında bu iş Visual Basic de array control kullanılarak yapılır genelde ama bu VBA da imkanlı değil şimdilik. Onun yerine aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz. Aşağıdaki adresten alınmıştır.
http://www.excel.web.tr/f48/dinamik-textbox-t5870.html
Kod:
Private Sub UserForm_Initialize()
For a = 1 To 5
Me.Controls.Add "Forms.textbox.1", "Kutu" & a
Me.Controls("Kutu" & a) = Me.Controls("Kutu" & a).Name
Me.Controls("Kutu" & a).Top = 6 + (a - 1) * 22
Me.Controls("Kutu" & a).Left = 12
Next
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Teşekkür ederim janveljan kardeş. emeğine sağlık. iyi çalışmalar.. Bi deneyeyim bakalım. :)

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
janveljan kardeş yukarıda da sordum peki bu yeni açılan textboxlara kullanıcının girdiği değerler nasıl kullanılabilir. Bana aslında yeni açılan textboxlara yazılacak değerler lazım. Kodun gerçek hesaplama kısmında bu değerler girdi olarak kullanılacak. Teşekkürler.