userform hakkında

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhaba arkadaşlar,Sizden ricam userform da kare şekilde bir delik açacak kodlar.Formda aradım daire şaklinde bir delik açacak kodlar var ama bunu istediğim şekle uyarlayamadım mümkünse yardımcı olurmusunuz.Teşekürler....

ASMET67

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2027
deme

Denermisiniz.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın emir_komutan,

Şu an bu dosyayı siteye kimin eklediğini veya hangi konu altında olduğunu hatırlamıyorum. Çok güzel bir çalışma olduğu için arşivime almıştım.

Bu çalışmadaki DELİK bölümündeki kodda küçük bir oynama ile örnekte göreceğiniz üzere istediğiniz KARE DELİK elde edilebiliyor.

Ekleyen arkadaşıma (kim olduğunu maalesef hatırlayamıyorum) bu vesile ile tekrar tekrar teşekkür ederim.

Örneği inceleyiniz. Form Şekilledirme butonuna tıklayınız. Delik seçeneğini işaretleyerek Şekli Göster butonuna basınız.

Saygılarımla....

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
Sayın emir_komutan,

merhaba arkadaş, bende örneği inceledim güzel ama mümkünse bu işlemi kendimizin oluşturduğu bir formda açılışta yaptırabilirmisin ve özellikle boşluğun yüksekliğini (height) ve genişliğinide (withy) istediğim şekilde ayarlatacak kodlarıda yazarsanız memnun olurum.Teşekürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
sayın :Sertkaya,arkadaşlar konuya bir ilgi alaka lütfen ......

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın EmirhanG,

Bu konuda fazla bilgim yok. Kodların ne iş yaptığını anlamak için 1 saatten fazladır uğraşıyorum. Önceki mesajda gönderilen dosyadaki bütün fazlalıkları kaldırarak dosyayı yeniden istediğiniz şekilde gönderiyorum.

Kod bölümüne geçtiğinizde Deliğin sınırlarını belirlemek için oynamanız gereken yeri belirttim.

Dosya ektedir.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
çok teşekürler üstad ellerine sağlık, gercektan olağanüstü insanlarsınız sabır ve ilgi hemde karşılıksız buna ne söylenirki helalolsun valaaaaaa.......

S

Skorpiyon

Misafir
Rica ederim, işinizi gördü ise ne mutlu.

Asıl teşekkür edilmesi gereken kişi ise, daha önceki mesajlarda da belirttiğim üzere, bu dosyayı hazırlayan ama kimin yaptığını hatırlayamadığım Üstad'dır.

Saygılarımla...