userform hatası

Excel Vers. ve Dili
office 2003tr
arkadaşlar ben basit bir çalışma hazırladım .Userforum hatası verdi personel bilgilerini tıkladığımda userforum üzerinde verilein sayfa 1 çalışma kitabında yazılmasını istedim tıklayınca userforum açılmıyo yardımlarınız için teşekkürler

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
arkadaşlar ben basit bir çalışma hazırladım .Userforum hatası verdi personel bilgilerini tıkladığımda userforum üzerinde verilein sayfa 1 çalışma kitabında yazılmasını istedim tıklayınca userforum açılmıyo yardımlarınız için teşekkürler
sayın ahmet4242 sizin yazmış olduğunuz aşağıdaki kodda renkli olarak belirtilen
kısmı
UserForm1.Show olarak değiştirin

Sub Formac()
Sheets("Veri").Select
frmpers.Show

End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2003tr
Teşekkür ederim .Emeğinize ve bilginize teşekkür ederim. kaç gündür uğraşıyodum. sonsuz teşekkürler

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Sayın Ahmet4242 dosyanızı inceledim fakat büyük hatalar yaptığınızı gördüm
şöyle ki: Commandbuttonlar ve TextBoxların Name özelliğini değiştirmediğiniz halde, kod yazarken CommandButtonlar için Cmdkayit, Cmdtemizle, CmdKapat şeklinde, TextBoxlar için de txtad, txtmeslek,txtdtarihi,txtdyeri şeklinde isim belirtmisiniz bu şekilde makrolar çalışmaz bu nedenle ben dosyanızı düzelttim, sizin kodlara pek karışmadım, nesnelerin name özelliklerini kodlarınıza uyumlu şekilde düzelttim, bununla birlikte MsgBox "Kayıt İşlemi Tamamlandı" şeklinde ekleme yaptım, ayrıca Formu temizle butonundaki kodları kaydet kısmında en sona aldım, böylelikle ikinci bir kayıt yapmak için formu temizle düğmesine gereksiz basıp zaman kaybı önlenmiş oldu, buna ilişkin dosyanızı ekte gönderiyorum.