Userform kullanmadan iki tarih aralığı arasındaki verileri diğer kitaba aktarma.

Excel Vers. ve Dili
2021 TR
Selam,

Basitçe açıklamaya çalışayım.

Workbook1 ve workbook2 olarak 2 açık çalışma kitabı tanımlayarak , workbook1'den workbook2'ye veri aktarmak istiyorum.

Aktarma kriteri ;
Workbook2'deki R1 ve S1 hücrelerindeki tarih aralığı. R1 küçük olan S1 de büyük olan tarih.

Worbook1'de , E sütunundaki bu iki tarih aralığında olan tüm verileri workbook2'ye yine E sütununa aktarmak için form kullanmadan bir koda ihtiyacım var.
Workbook1'de tarihler A2'den başlayarak aşağı devam ediyor.

Her iki çalışma kitabında da E1'de başlıklar olduğundan , diğer kitaba aktarma E2'den başlamalı.

Sayfa isimleri doğaçlama olabilir , kendime uyarlayacağımı düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-09-2023
=+EĞER(VE(DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())>=$R$1;DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())<=$S$1);DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR());"")
selam, e2 ye bu formülü yazabilirsiniz. (Not: iki dosyada açık olmak zorunda)

Excel Vers. ve Dili
2021 TR
İ
İlginiz için teşekkürler, fakat bunu vba ile çözmem gerek.
Nedeni ise , workbook 1 ana dosya gibi düşünün , ardından bir dizi dosya açılıp buradan veri alacak , satır sayısı değişken ve uzun olduğundan bu şekilde bir tanımlamaya ihtiyaç duyuyorum.
=+EĞER(VE(DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())>=$R$1;DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())<=$S$1);DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR());"")
selam, e2 ye bu formülü yazabilirsiniz. (Not: iki dosyada açık olmak zorunda)