DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ek Yok !!!Ekte istediğim veri giriş şeklini belirttim.
Pardon, hemen yolluyorum...Ek Yok !!!
Sayın Şaban hocam,Sayın leumruk,
1. Tablolarınızın maximum sayısı kaç olabilir ?
2. Form ile her defasında 1 tabloya mı, yoksa aynı anda hepsine birden mi veri gireceksiniz ?
3. Ne yapmak istediğiniz hakkında (programınız ne üzerine olacak) kısa bir bilgi ekleyebilirseniz yapacağımız çalışma daha isabetli olacaktır. Sonradan düzeltmeler sıkıntılı bir durum ortaya çıkartabilir.
Sayın hocam, öncelikle ilginizden ve bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Şaban Sertkaya;288588' Alıntı:Sayın leumruk,
Ek'li örneği inceleyiniz. İstediğini böyle bir şey mi ?
Sevgili uzman arkadaşlarım, beklemedeyim. Elbirliğiyle şu soruyu halledelim. Saygılar...Syn. Uzman arkadaşlarım,
Şaban hocam, önemli bir kısmını halletti. Sizde katkıda bulunursanız sorunu tamamen halledeceğiz.
Konu hakkında bilgi sahibi olmak için bir önceki msj'ı okuyabilirsiniz. O msj'dan hemen öncede ekli dosya var. Saygılar...
Syn. Şaban hocam,Sayın leumruk,
Ekli dosyayı inceler misiniz. Ben tam kontrolünü yapmadım. Hata olduğunu sanmıyorum ama, yine de hata aldığınız yer olursa bildirin, düzeltmeye çalışalım.
Syn hocam, kusura bakmayın, dosyayı başka bir bilgisayardan indirmem gerekti, heralde onda yüklü olan programlar uyumsuzdu o nedenle hata verdi. Dosyayı yeniden farklı bir bilgisayarda denedim. Hata msjı göstermedi.Sayın leumruk,
Ek'li örneği inceleyiniz. İstediğini böyle bir şey mi ?