Userform Yardım

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003 TR
ekteki dosyanın aynısını yapmaya çalıştım ama bir türlü dikdörtgen içine ve ortadaki şakli yapamdım yardım edebilirmisiniz henüz kod yazmadım....

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın semprass,

Butonunuzun üzerine resim eklemek için, formunuz üzerinde butona 1 kez tıklayınız. Properties penceresinden Picture bölümüne tıklayınız. Eklemek istediğniz resmin yolunu gösteriniz.

Örnek olarak gönderdiğiniz resimdeki barkod şekli, tahminimce bir tarayıcıdan taratılarak bilgisayara kaydedilmiş ve yol olarak gösterilmiş.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003 TR
resmi ben çektim ama ortadaki veri girilecek yer resim değil el terminaline bastım zaman bilgisayarın dizininde .... uzantılı dosyayı impot edip bilgileri yazıyor. Sonra hepsi dediğim zaman hepsinin yanına tik koyuyor ve son olarak başlat dediğim zaman barkodlu etiket çıkartıyor

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın semprass,

Resimde bir Listbox nesnesi eklenmiş ve Properties bölümünden Column Heads kısmı True yapılmış.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003 TR
arkadaşım yanlış anlama ben yeniyim yapamadımda yapıp bana eklersen çok sevinirim

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın semprass,

Asıl siz kusura bakmayın. Başka bir program üzerinde çalıştığımdan mesajınızı geç farkettim.

Sanırım böyle bir şey istiyorsunuz.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003 TR
saol kardeşte tam olarak değil hepsi birbirine bağlı ama arada çizgiler olacak

Kolay gelsin