Userforma eklenen flash object

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Herkese merhaba; üzerinde çalıştığım userforma bir flash objesi ekledim ancak movie kısmına bilgisayarımdaki bir konumu yazdığım için başka bilgisayarlarda çalışmıyor. Eklenecek flash nesnesini tamamen userforma gömmek için ne yapabilirim acaba? (ayrıntılı ekran görüntüsünü ekledim)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Bildiğim kadarı ile bu mümkün değil.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Embedmovie özelliğini true yapın.

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Sn. Levent Menteşoğlu, sizin "userform" başlığı altında yazdıklarınızı ilgiyle takip ettim, şuan bu öğrendiklerimi kendi işlerimde uygulamaya çalışıyorum. Burada da desteğinizi ve bilgilerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkürler.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn. Levent Menteşoğlu, sizin "userform" başlığı altında yazdıklarınızı ilgiyle takip ettim, şuan bu öğrendiklerimi kendi işlerimde uygulamaya çalışıyorum. Burada da desteğinizi ve bilgilerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkürler.
Rica ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim.

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Embedmovie özelliğini true yapın.
Bu özelliği eklenen resimler için bulamıyorum ama "image" nesneleri için uygulamayı userforma gömmek mümkün değil mi acaba?
(Tek resim değilde combobox taki veriye göre farklı resim seçtiriyorum, ama ne yazıkki sadece kendi bilgisayarımda çalışıyor)

Excel Vers. ve Dili
tarkan@tarkanvural.com.tr
Çok fazla resim yoksa ve resim boyutları da çok büyük değilse boş bir userform üzerinde resimleri image nesnelerine gömerek depolayın ve görüntülemek istediğinizde buradan çağırın.
Çok resim kullanıyorsanız ya da büyük boyutlu resimler kullanıyorsanız başka bir öneri olarak internetteki depolayavcağınız bir yerden çağırın diyeceğim. Başka da alternatif pek yok gibi... ;)

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Tarkan bey teşekkürler ilgilendiğiniz için, ancak image dosyası olarak gömmek için de properties den bir dizin belirtmem gerekmeyecek mi?

Excel Vers. ve Dili
İmage nesnelerinin properties kısmındaki picture özelliklerinden seçtiğiniz resimler direk olarak image içine gömülmüş olur ve her bilgisayarda görünürler :)

Excel Vers. ve Dili
2007-Türkçe
Bugün ağ üzerinde o kadar çok bilgisayar gezdim ki ne görünüyor, ne görünmüyor diye nevrim dönmüş :) Sonuçta tavsiye ettiğiniz gibi image leri başka bir userformdan çağırarak sorunumu çözdüm, çok teşekkür ederim..

Excel Vers. ve Dili
Sonuç önemli zaten, işinizi gördünüz mü ? İşte bu kadar. İyi çalışmalar. ;)