userformdan sayfaya veri aktarma

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Sayın Üstadlarım hazırlamış olduğum formda kaydet tuşuna bastığımda veri sayfasındaki yerlerine yazılmasını, ancak aynı soruşturma numarasından birden fazla olursa yine de yazmasını istiyorum, "tebligatı yazdır" dediğim zaman en son kaydedilen kişiye ait bilgilerin Sayfa 1 deki sütunlara yazılmasını ve tebligat sayfasının yazdırılmasını, "pencereyi kapat" dediğim zaman formun kapanmasını istiyorum, bu hususta yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar sunuyorum.

Not:Formdaki örnekler üzerinde çok çalıştım ama istediğimi tam olarak yapamadım, bu nedenle sizlerden yardım istiyorum,

Son düzenleme:

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
22-09-2028
Dosyayı göndermeyi unutmuşum, dosya ektedir, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Dosyanız hazır.:cool:

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
22-09-2028
Sayın üstadım Evren Gizlen, Allah razı olsun tam istediğim gibi olmuş, ellerinize emeğinize sağlık, teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
İyi bir çalışma yapmışsın eline sağlık. bu programda eklenmesini (veri sheetinde açıklamaa)istediklerimi belirttim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Ne istediğinizi anlamadım.
Size yardımcı olamayacam.:cool:

istanbulcahan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
05-11-2024
Ne istediğinizi anlamadım.
Size yardımcı olamayacam.:cool:
Merhaba
Sizin yaptığınız tebligat hazırlamaya benzer bir çalışma olarak benim yapmaya çalıştım ama acemiliğim nedeni ile başarılı olamadım. veri başlıklarının veri sheetinde değiştirlmesi ve formu aç userformda da aynı başlıklarının kullanması işlemi, userformda girilen bilgilerin kayıt edilmesi,ikincisi de;ekte gönderilen örnek2.xls arama butonundan faydalanarak excel dosyasında kayıtlı olan kişilerin aranması 6 ay cezası vardı veya yoktur. detaylarının yazılması işlemleri örnek dosya örnek1.xls ve örnek2.xls gönderilmiştir. yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme: