Userformdan Veri Giriş

NADİR YILDIZ

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-02-2026
HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLERİM.BENİM 15 SAYFADAN OLUŞAN ÇALIŞMA TABLOM VAR BENİM İSTEDİKLERİM;
1-) BEN SARI İLE İŞARETLEMİŞ OLDUĞUM HÜCRELERE USERFORM'dan VERİ GİRİŞİ NASIL YAPARIM.
2-) SARI İLE İŞARETLİ OLAN ALANLARIN DIŞINDAKİ BÖLÜMLER KORUMALI OLACAK BU HERHANGİ BİR SORUN TEŞKİL EDERMİ.
3-) USERFORM AÇILDIĞI ZAMAN EXCEL SAYFALARIM KAPANACAK EKRANDA SADECE USERFORM GÖZÜKECEK İSTEDİĞİM ZAMAN USERFORM'un ÜZERİNDEKİ EXCEL'e DÖNE BASARAK EXCEL'e DÖNMEK İSTİYORUM.
4-) ŞUBELERİ USERFORM ÜZERİNDEN SEÇİP O ŞUBEYE VERİ GİRİŞİ YAPABİRLİMİYİM.TARİH GİRİŞİNİ TARİH FORMATINDA VE DİĞER GİRİŞLERİ YTL FORMATINDA YAPILABİLİR Mİ?
5-) KAYDET TEMİZLE BUTONUNU F TUŞLARINA ( ÖRNEĞİN : F1) OLARAK MAKRO ATAYABİLİRMİYİZ.
6-) YAZDIR BUTONUNA BASTIĞIMIZ ZAMAN HANGİ ŞUBEDE İSEK O ŞUBENİN SAYFASINI YAZDIRABİLİRMİYİZ.
İSTEDİKLERİM OLDUKÇA FAZLA AMA SİTEDE BUNLARI YAPABİLECEK DEĞERLİ EXCEL SEVERLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYGILARIMLA

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Sn.NADİR YILDIZ,

Bu soruya cevap yazacak arkadaşlarımızın aynı anda 6 soruya çözüm yazmaları biraz zaman alacaktır.
İlgilenmek isteyenlerde bu kadar vakit harcayacaklarını zannetmiyorum.

Bunun yerine sorularınız teker teker sorarsanız çözüm bulmanız daha kısa zaman alacaktır.

Ayrıca bu soruların forumda ayrı ayrı onlarca cevabı bulunmaktadır.Size sadece bunları araştırıp, kendi dosyanıza uygulamanız kalıyor.

Birde yazılarınızı küçük harf ile yazabilirsiniz seviniriz.