iyi günler
userformun backcolor özelliğini userform_initialize olayı ile ayarlamak istiyorum.
userform1.backcolor=vbred
yada
userform1.backcolor=vbyellow
diye yazınca tamam.ama
userform1.backcolor=vbsilver
yada userform1.backcolor=vbgray
buna benzer bir sürü ara renkleri tanımıyor .aşağıdaki kodlarda ".style.backgroundcolor="aqua" deyince oluyorda
userform1.backcolor=vbaqua deyince neden olmuyor.bununla ilgili bilgilenmek ve renklerin ingilizcesini öğrenmek istiyorum.ben bir sitede renklerin ingilizcesini ve hexadecimal kodlarını buldum onları denedim birçok rengi tanımadı.o dosyayıda ekliyorum.
Private Sub WebBrowser1_NavigateComplete2(ByVal pDisp As Object, URL As Variant)
With WebBrowser1.Document.body
.Scroll = ""no""
.Style.Border = ""none""
.Style.backgroundcolor = ""aqua""
'.Style.Align = ""center""
End With
End Sub"
userformun backcolor özelliğini userform_initialize olayı ile ayarlamak istiyorum.
userform1.backcolor=vbred
yada
userform1.backcolor=vbyellow
diye yazınca tamam.ama
userform1.backcolor=vbsilver
yada userform1.backcolor=vbgray
buna benzer bir sürü ara renkleri tanımıyor .aşağıdaki kodlarda ".style.backgroundcolor="aqua" deyince oluyorda
userform1.backcolor=vbaqua deyince neden olmuyor.bununla ilgili bilgilenmek ve renklerin ingilizcesini öğrenmek istiyorum.ben bir sitede renklerin ingilizcesini ve hexadecimal kodlarını buldum onları denedim birçok rengi tanımadı.o dosyayıda ekliyorum.
Private Sub WebBrowser1_NavigateComplete2(ByVal pDisp As Object, URL As Variant)
With WebBrowser1.Document.body
.Scroll = ""no""
.Style.Border = ""none""
.Style.backgroundcolor = ""aqua""
'.Style.Align = ""center""
End With
End Sub"
Son düzenleme: