Rulemaster
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- EXCEL 2019 TÜRKÇE
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 08-02-2026
Sayın Excel dostları, uzun zamandır bu site sayesinde bir çok şey öğrenebilme fırsatım oldu. Onun için emeği geçen herkese ve Admin Leventm'e çok teşekkür ederim. Ekte gönderdiğim dosyada bir vardiya şeması bulunuyor. Her hafta için bir çalışma sayfası kullanılıyor. Ben işime yarayacak macroları yerleştirdim. Her hafta başında dosyaya bir sayfa daha ekleniyor ve sayfanın adı, o haftanın tarih numarasını alıyor.
Şimdi benim istediğim en başta bulunan "istatistik" adlı sayfanın otomatik olarak güncellenebilmesi. Yani her bireyin, kaç gün A, kaç gün B ve diğer vardiyalara geldiğini otomatik olarak hesaplayabilen bir veriyolu arıyorum. Saat gecenin üçü oldu ama, ben bunu yapamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdi benim istediğim en başta bulunan "istatistik" adlı sayfanın otomatik olarak güncellenebilmesi. Yani her bireyin, kaç gün A, kaç gün B ve diğer vardiyalara geldiğini otomatik olarak hesaplayabilen bir veriyolu arıyorum. Saat gecenin üçü oldu ama, ben bunu yapamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.