Siz burada VBA için editör arıyordunuz, daha sonra Google'dan VB için bulduğunuz bir editörün yeterli olduğunu söylüyorsunuz.
Sürç-i lisan ettiysem özür dilerim. Jargonu doğru kullanmadığımı farkettim. Uzun zamandır uğraşmakta olduğum bir programı en azından çalışır hale getirmeye çalışıyorum ve bazı uygulamaların bende eksik olduğunu farkettim.
Bundan dolayı girdiğim araştırmada sadece standart office uygulamalarının yeterli olmayacağı gibi bir kanıya vardım. Sadece standart excel yüklüyken bir çok örneğinizi dahi inceleyemiyorum.
Ben bu zamana kadar excel ile öğrendiğim herşeyi siz değerli hocalara ve bu siteye borçluyum. Sadece artık biraz daha kabuğu yırtıp, bireysel olarak birşeyler yapma çabasıda olduğum için biraz araştırmaya çalışıyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.