- Excel Vers. ve Dili
- 2007-2010 Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 17-12-2023
Merhaba,
Elimde bir ürün-fiyat listesi var.
Daha önce konuyla ilgili bir çalışma yapılmış, o da bu; Resim çağırma
Kodlar güzel çalışıyor lakin elimde çok fazla ürün detayı var ve sürekli güncellemem gerekiyor, aynı kategori altında yeni ürünler eklenebiliyor.
Yapmaya çalıştığım şey, resim datasını oluşturduktan sonra eklemiş olduğum ürünleri belirli bir sıraya sokmak.
100 kalem ürün girdikten sonra onları belli bir kategoride sıralamak istiyorum ki hepsi bir yerde olsun. Barkodları ekledikten sonra yan hücreye bir sayı girip filtre ile sıralamaya soktuğumda resimler hücreye bağlı kalıyor, liste kendi içinde sıraya girse de resimler aynı kalıyor.
Konuyla ilgili yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim,
Teşekkürler.
Örnek olarak dosyayı ekliyorum.
Elimde bir ürün-fiyat listesi var.
Daha önce konuyla ilgili bir çalışma yapılmış, o da bu; Resim çağırma
Kodlar güzel çalışıyor lakin elimde çok fazla ürün detayı var ve sürekli güncellemem gerekiyor, aynı kategori altında yeni ürünler eklenebiliyor.
Yapmaya çalıştığım şey, resim datasını oluşturduktan sonra eklemiş olduğum ürünleri belirli bir sıraya sokmak.
100 kalem ürün girdikten sonra onları belli bir kategoride sıralamak istiyorum ki hepsi bir yerde olsun. Barkodları ekledikten sonra yan hücreye bir sayı girip filtre ile sıralamaya soktuğumda resimler hücreye bağlı kalıyor, liste kendi içinde sıraya girse de resimler aynı kalıyor.
Konuyla ilgili yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim,
Teşekkürler.
Örnek olarak dosyayı ekliyorum.
Ekli dosyalar
-
1.9 MB Görüntüleme: 6