Veri aktarılsın aktarılan satırdan silinsin

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selamlar,

Ekli dosyamdaki TAKİPTEKİLER sayfasından VERİLEN TEKLİFLER sayfasına veri aktarılmak isteniyor. Aktarım, her aktarılan satırın altındaki boş satırdan itibaren olmak üzere aşağıya doğru sıralanacaktır. ancak her aktarılmak istenen satırlar hangi arada olusa olsun aktarım sonrası TAKİPTEKİLER sayfasında bulunduğu satırdan silinmiş olması ve satırların yukarıya doğru kaydırılmış olması gerekiyor. Bu seneryo nasıl kodlanabilir?

Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Çok zor birşey mi istedim yoksa benden kaynaklanan bir hata mı var?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhaba..
ek i inceleyiniz.

buttonun neye göre işlem yapacağını
belirtmemişsiniz. onun yerine "a" sütununda aktarılacak verinin sıra no'suna çift tıklayarak deneyiniz.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
sayın cebir güzel olmuş ama sayfa 1 -ki başlıklar gidiyor.Gitmemesi için kod gönderirmisin

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhaba..
haklısınız yukardaki dosyayı değiştirdim

If Intersect(Target, [a2:a65000]) Is Nothing Then Exit Sub
Set s1 = Sheets("Sayfa2")
Cancel = True
sat = Target.Row

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın Cebir Merhaba,

Buton bu işlemi gerçekleştirecek. Yani Target işlemini ve veriyi Sayfa1den Sayfa 2 ye aktarmak Sayfa1 den bu veriyi düşmek için...
Tabiki burada sorun Butonun tıklama işini yapamayacağı konusu. Bu nedenle tıklama değil de Selection yöntemiaklıma geliyor ama bunu yapamadığım için sizden yardım istiyorum açıkçası. Belki bir inputbox ile işlem yapılacak satırın seçimi A sütununa göre yaptırılıp bu şekilde aktarımı sağlamak. Ama bunu nasıl kodlayabiliriz bilgim yetmiyor.

Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhaba

ek i inceleyin böylemi.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın Cebir,

Size çok teşekkür ediyorum, zahmetiniz için çok çok teşekkürler. Sanırım bundan sonrasını ayarlayabileceğim.

İyi çalışmalar.

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-09-2023
sayın cebir hücre içerisinde tekerrür eden kelimeleri tek olarak değilde bir seferde atacak şekilde makroyu yeniden düzenleyebilirmisiniz...örneğin ahmet yazdığımda bütüm ahmetlerin sayfa2 ye atılması gibi..