veri değiştirme

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Selam Arkadaşlar
Elimizdeki Excel sayfasında HESAP SAHİBİ kişi / ler kayıt edilirken kayıt elemanı tarafından yanlış HESAP SAHİBİ bilgisi girilmiş.Örneğin Adem 4 yerine Ali 1 girilmiş.Dolayısıyla ay sonu hesap sahibinin hesabı eksik.Şimdi, istenilen tarihte, seçilen yetkili kullanıcıyla yanlış giriş yapılan hesap sahibi yerine asıl hesap sahibinin adı değiştirilebilirmi?Tabi olursa değişikliği yapan yetkilinin adı sadece değiştirdiği hesap sahibi satırlarında ilgili sütunda adı yazılabilirmi?
Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Arkadaşlar tek istediğim H sütunu üstündeki isimlerin userform üzerinden toplu halde değiştirimesi.Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Merhaba. Dosyanız ekte. Kolay Gelsin

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Sayın meslan
Öncelikle teşekkür ederim.Fakat anlatım yanlışlığım oldu sizi yanlış yönlerdirdim.Özür dilerim.İstediğim şuki H sütunundaki herhangi bir kişi userformdan combobox1 den seçilerek,combobox2 dende asıl yazılması gereken kişi seçilip ardındanda yetkili kullanıcı seçilerek değiştirme yapılmalı.Birde değiştirmeyi yapan yetkili kullanıcının adı değiştirdiği satırlara J sütununa yazılabilmeli.Teşekkürler.
Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Sayın meslan
_ Değiştir butonuyla;tarihi ne yazarsanız yazın bugünün tarihine dönüyor,H sütununda istenilen hesap sahibinin adı yazılıyor,J sütununda değiştiren yetkilinin adı yazılıyor,K sütununda değiştirilme tarihi yazıyor.Buraya kadar tamam.Ancak G sütunundaki veri işlenme tarihinide bugünün tarihi olarak değiştiriyor.Bu hiç istenmiyen bir durum.Bu problem çözülebilirse tek tek değiştirmede işimi halleder.
_ Tümünü değiştir butonuyla ile;örneğin 18.02.2008 tarihli AYŞE1 ler FADİME4 oluyor ama bu seferde seçilen tarih ve tüm tarihlerdeki verileri değiştiriyor.Değiştiren yetkilinin adınıda ilgili hücrelere yazmıyor.
_ Aslında tek değiştirmede G sütunundaki kayıt tarihi sabit kalırsa işimi görür.
Vermiş olduğum zahmetten dolayı özür dilerim.
Saygılarımla.