Arkadaşım örneğini inceledim, yardımcı olabilirim gibi ama net olarak hiç birşey anlamadım diyebilirim. Daha açık olarak anlatabilirsen, sevinirim. Çok karmaşık anlatmışsın...
Basit olarak (ocak-şubat-mart) aylarında kesilen makbuzları için 1.dönem listesi (nisan-mayıs-haziran)aylarında kesilen makbuzlar için 2.dönem vb..üçer aylık dönemler halinde dört adet listeleme yapıyorum. dönem sonunda bu listeyi birleştirerek bir genel liste oluşturmam gerekiyor.Örneğin adem firmasının 1.ve 3.dönemde ismi var ve 1.dönem 50 ytl , 3.dönemde 50 ytl makbuz kesilmiş. genel istede adem firması olarak bir isim olacak ve toplam kesilen makbuz toplamı tutarı olan 100 ytl olacak.inşallah anlatabilmişimdir.
Ve birde bu anlattığımda firma ismi baz alınarak liste yapılıyor, birde vergi numarası baz alınarak ayrı bir çalışma olabilirmi.ve isimler alfabetik sıralama halinde listelenebilirmi.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.