Veri doğrulama ve liste bölümünden yaptığım çalışma için yardım.

İstanbul da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden spor müsabakalarında hakem ve personel için gerekli bir form hazırlamaya çalıştım. ekte gönderdiğim dosyada Veri doğrulama ve liste bölümünden yaptığım çalışma da; listeden seçilen örneğin uluslararası hakem yazınca yanında sutunlarda; brüt-damga pulu-gelir ve toplam ücreti otomatikman yazmasını istiyorum. bu nasıl olabilir.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 TÜRKÇE
liste

ahmetcahan listen üzerinde düşeyara formülü uyguladım. istediğin kadar satıra kopylayabilirsin.

İlgine teşekkürler. ekteki dosya iş görmedi bende farklı bir uygulama. Düşey ara formülünü bundaki karışık bir dosya olarak uygulamak mümkümü,
İstediğim;
adı ve soyadı bilgisini bilgi sheetinden alıp, sıra, adı ve soyadı, banka adı, banka şube , hesap no banka bölümüne;
ödeme ücret tutarlarını bilgi sheetinden alıp ödeme bölümüne yazmasını istiyorum. bu işler nasıl olur, dosya ektedir.
yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
esas hakem ödeme, esas hakem sabit bilgi, esas hakem banka, esas ücret sheetleri tekraren ekleme yaptım bu dosyların içinde bazı yapmak istediklerim var. nasıl yapabiliriz.ilgin ve yardımların için teşekkürler.