İlgine teşekkürler, ama ilgisi yok.3-4 farklı sütunda yer alan sokak kapı no ,iç kapı no vb karşılaştırıp eğer her iki sayfadada tutuyorsa üçüncü sayfaya satırı aktaracak.Fonkisiyonla olacağını sanmıyorum.
Bu arada örneğe yazmadım sanrım sayfa 1 deki değer sayfa iki de yer alan etek çift kapı numalarının sayı aralıklarında aranacak.
Şöyleki A mahallesi 1845 sokak no:5 olsun bu değeri sayfa ikideki mah adı,sokak no, kapı no aralıklarında aranacak.iç kapı no aralığı aranmayabilir ayrıntı sadece.
Kusura bakmayın uzun süreli bir üyeyim yanlış anlaşımasın flood falan diye ama dile getirmeden de edemeyeceğim.Forumdaki veritabanı kaybıgerçekten çok kötü olmuş.Örnek olabilecek dosyaların çoğuna ulaşamıyorum.Beceremememde bununda etkisi var sanırım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.