eklediğim dosyada bazı sıkıntılarım var
yani formüllerin çalışma konusunda değil
bu programı geliştirme açısından
şimdiden düşünce, fikir ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
şimdi ilk önce dosyanın çalışma şeklini anlatayım: ana sayfaya girdiğim değerler formüllenip hem peşin yazdır hemde kredi yazdır kısmına geçiriliyor ve yazıcımdan çıktı alıyorum.
ama benim yapmak istediğim ana sayfaya girdiğim değerlerin tekrar müşteri sayfasına tek satır halinde kaydedilmesidir.
böylelikle hem müşterilerimi takip edebileceğim hemde hesaplarımı yani kasamı kontrol edebileceğim.
bunu formüllüyorum yalnız ana sayfadaki değerleri sildiğim zaman müşteri sayfasındaki değerlerde kendini yok ediyor.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden emeğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
yani formüllerin çalışma konusunda değil
bu programı geliştirme açısından
şimdiden düşünce, fikir ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
şimdi ilk önce dosyanın çalışma şeklini anlatayım: ana sayfaya girdiğim değerler formüllenip hem peşin yazdır hemde kredi yazdır kısmına geçiriliyor ve yazıcımdan çıktı alıyorum.
ama benim yapmak istediğim ana sayfaya girdiğim değerlerin tekrar müşteri sayfasına tek satır halinde kaydedilmesidir.
böylelikle hem müşterilerimi takip edebileceğim hemde hesaplarımı yani kasamı kontrol edebileceğim.
bunu formüllüyorum yalnız ana sayfadaki değerleri sildiğim zaman müşteri sayfasındaki değerlerde kendini yok ediyor.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden emeğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.