veri sayfasındaki bilgileri ilgili sayfalara aktarma

Excel Vers. ve Dili
office xp
saygıdeğer arkadaşlarım,
öncelikle siteye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.
bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım ve hazırlamakta olduğum miatlı bir evrak için yardımlarınıza ihtiyacım var.
benim naçizane bir sorum olacak ekli dosyadaki veri sayfasındaki bilgileri
aynı sıra nolu sayfalara makro ile nasıl aktarabilirim.Dıosya sadece bir örnektir. sıra nosunun 250-300 olduğunu düşünürsek elle tek tek girmek sizlerin de malumu çok zaman alacak ve ben bu bilgiyi yarına teslim etmek zorundayım.
ayrıca dosyada ek açıklama da yaptım.yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi arz eder,saygılarımı sunarım.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office xp
hocam,

sayın ferhat hocam mesajımla ilgilendiğinizi görüyorum,eğer eksik birşey belirtmiş isem lütfen söyleyiniz açıklamaya çalışayım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Ekteki dosyada seçim yaparak, bir tek sayfa şablonunda herbir kişiyi yazdırabilirsiniz. Makro kullanılmamıştır.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office xp
hocam,

hocam ayrıca bende bu konu üzerinde çalışıyorum ancak beni biraz aşıyor

Excel Vers. ve Dili
office xp
elinize ve emeğinize sağlık hocam,

saygıdeğer hocam elinize ve emeğinize sağlık,
saygılarımı arz ediyorum.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
saygıdeğer arkadaşlarım,
öncelikle siteye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.
bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım ve hazırlamakta olduğum miatlı bir evrak için yardımlarınıza ihtiyacım var.
benim naçizane bir sorum olacak ekli dosyadaki veri sayfasındaki bilgileri
aynı sıra nolu sayfalara makro ile nasıl aktarabilirim.Dıosya sadece bir örnektir. sıra nosunun 250-300 olduğunu düşünürsek elle tek tek girmek sizlerin de malumu çok zaman alacak ve ben bu bilgiyi yarına teslim etmek zorundayım.
ayrıca dosyada ek açıklama da yaptım.yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi arz eder,saygılarımı sunarım.
Bir örnek çalşma da benden.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2003;
Türkçe
siteye yapılan hele hele böyle güzel bir amaç için hizmet edinmeyi amaç edinmiş sitelere yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum emek veren arkadaşların hepsine canı gönülden teşekürlerimi sunuyorum

Excel Vers. ve Dili
2000
ilk yapılan bulunan sayıları nasıl yaptığınızı anlata bilirmisiniz s. no:seçin

Excel Vers. ve Dili
2000
sormak istediğim seri no seçin butonunu nasıl yaptınız bu konuda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim

üstadlar yardım...

Selam,
ekteki excel dosyasında da yazdım. Şimdiağağıda "07-2008" ve 08-2208 sheetleri var. Bu daha da çoğalcak. Ayı blirtiyor bu sheetler.. Bu sheetlere firmalara ait datalar girilecek. Benim istediğim bu datalarıçağıran bir sorgulama yapmak..Aşağıda bir örnek yapmaya çalıştım. Örnek ekli dosyada yardımcı olursanız sevinim.. sadece 2 sheet olmıyayacaj yönwlik olsun. Teşekkürler

Ekli dosyalar

teşekkürler üstad bu dosyayı bir inceleyeyim...