Veri sayfasındaki no'yu diğer sayfada yatay yazdırmak

Excel Vers. ve Dili
işte excel 2003 Türkçe
evde excel 2007 Türkçe
Verilerimi girdiğim bir sayfam var ve buraya girdiğim veriler diğer sayfalarda yalnızca veri noları olarak otomatik işlensin istiyorum..

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sorunuz tam anlaşılmıyor, en azından bir sayfadaki verileri örnek olarak doldururmusunuz.

Excel Vers. ve Dili
işte excel 2003 Türkçe
evde excel 2007 Türkçe
Soru yöneltmek ne kadar zormuş!

Şimdiden ilginize teşekkürler... Dediğinizi yaptım... Veri sayfasına veri girdiğimde ilgili tesis sayfasına ilgili sürücünün karşısına kaç nolu işi yaptığının yazılabilmesini istiyorum.. Ben bunu AYUNUS sayfasına el ile yaptım.. Bu veri aktarımını makro ile yapabilmek olanaklı olmalı...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
işte excel 2003 Türkçe
evde excel 2007 Türkçe
Veri sayfasında ilgili satıra veriyi girdiğimde, satırdaki tesisin sayfasında ilgili sürücünün karşısına (örnek olarak AYUNUS sayfasına elle yapılmıştır) kaç nolu işin yapıldığı dizi formül ya da makro ile yapılabilsin... Böylece ilgili sürücüye şu sayılı işleri yapmışsın diyebileyim... Saygılarımla...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
işte excel 2003 Türkçe
evde excel 2007 Türkçe
Çözümün zor olduğunun farkındayım...

Sevgili forumdaşlar, sanırım sorum artık anlaşılır olmuştur.. İnannın soruyu ilk yazdıktan sonra okuduğumda ben de anlaşılmaz bulmuştum.. Şimdi özetliyeyim: 5 sürücüm ve birim fiatları farklı 4 güzargahları var.. Gelen işleri veri sayfasına yazıyorum... Veri sayfasına 4 güzergah sayfası ekledim ve bu sayfalarda sürücüleri satırlara dizdim.. Veri sayfasına gelen işi girince hangi güzergah işi ise o sayfaya ve hangi sürücü işi ise o satıra veri sayfasındaki iş nosu işlensin istiyorum.. Böylece ben de hangi güzergahta hangi sürücü kaç nolu işleri yaparak kaç adet iş yaptığını bilebileyim istedim.. Bu kez sanırım anlaşılır olabildim.. Saygılarımla...

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sayfa şeklinizi biraz değiştirdim ama , işinizi göreceğini umuyorum.

Excel Vers. ve Dili
işte excel 2003 Türkçe
evde excel 2007 Türkçe
AS3434 çok teşekkürler... Zor olduğunu düşünmüştüm. Haklı da çıktım; ben yapamazmışmışım.. "Hay Allah! Ben niye düşünemedim." demedim. Beni aşıyormuş.. Yeniden teşekkürler..
Yalnız örnek dosyam küçüktü.. Gerçekte 50 sürücü, 12 tesis ve yıllık 2000 veri olabilmekte. Dolayısı ile formülle yapmak zor.. Makro denemeliyiz diye düşünüyorum.. Ya da rapor alma mantığımı değiştirmeliyim... Sesli düşündüm sizden de öneri bekliyorum.. Sevgi ve saygılarımla...