veri sayfasının diğer sayfalara dağıtılması

Arkadaşlar, ekte verdiğim dosyada: veri sayfasındaki bilgilerin diğer sayfalara bazı koşullarla (ekli dosyada açıkladım) nasıl listeleye bilirim. Yardımlarınıza şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım..

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sn. kegat28
Dosyanızda yapmak istediğiniz bana biraz mantıksız gibi geldi. Mesela YTL sayfanızda 120 kod nosunun toplamını almak istiyorsunuz ama D 'den T sütununa kadar olan veriler ne olacak ? Oradaki farklı verilerin (metin,Tarih,adı v.s. gibi) toplamı nasıl olacak?
Ve lütfen, başka bir linkte sormuş olduğunuz soruya lütfen o linkte devam edin ve yeni başlık açmayın.

Sayın Kombo, esas istenen (YTL sayfası için) C şkod'da 123 lerin U dcinsinde YTL oların sırasına gelen V tbakiye tutarınını toplasın aynı sıradaki Z rtutarıda toplasın tek bir sıra yapsın. Diğerleri (metin,Tarih,adı v.s. gibi) oları toplamasına gerek yok sadece bitanesini yazması yeterli.
Başka bi linkte yazmamın nedenine gelince acemiliğime verin, orda tam anlatamadım( hoş yine isteğimi tam olarak anlatamamışım ya) diye yeni bi link açtım
Saygılar...