Veri Süz de resim problemi

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-09-2020
Arkadaşlar merhaba ;

Benim aklıma takılan bir soru var inşaallah bu konuda bana yardımcı olabilirsiniz.
Bir excel dosyasında 200 ye yakın kişi ismi, yaptığı görev, ve resmi var.

Benim sizden ricam excel dosyasında otomatik süz yaptığımda görevi kısmında görevleri seçtiğimde ( örneğin ustabaşı - çaycı - temizlikçi - işçi vb. ) gibi bütün resimler gelmesin altalta sadece ustabaşıların resimleri gelsin yada temzilikçilerin resimleri gelsin. daha açık bir deyimle ben süz yaptığımda ustabaşını seçtiğimde sadece ustabaşılarının resmi gelsin 200 kişinin resmi üstüste binmesin ve soğru resimler gelsin

Tam dosyayı ekleyemedim çünkü dosyanın boyutu gerçekten çok büyüdü bende size örnek bir dosya yolluyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Resimleri topluca seçin, herhangibir resim üzerinde sağ tıklayın, çıkan listeden "Resmi biçimlendir"i tıklayın, yine çıkan iletişim kutusunun üstündeki sekmelerden "Özellikleri" tılayın, Orada "Hücrelerle taşı boyutlandır seçeneğini işaretleyin.
Süzme işlemi yaptığınızda gizli satırlardaki resimler gözükmeyecektir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
18-09-2020
Çok teşekkür ederim yardımların için omercerı ancak tam olarak sorunumu çözdü sayılmaz bu çünkü hala aynı sorun devam ediyor bende :(

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
18-09-2020
Çok teşekkür ederim benim hatam tekrar uğraştığımda yaptım meğer hepsini aynı zamanda seçmem gerekiyormuş saygılarımla çok teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
18-09-2020
Çok teşekkür ederim ;

Sorunumu çözdünüz Allah Razı olsun sizden..