Veri süzüp güncelleme

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba arkadaşlar,

eklediğim exceldeki gibi ana listedeki verileri yan sekme olarak ayrı ayrı listelemek istiyorum. Fakat çok değişken listeler olduğu için sadece anasayfada yapacağım değişikliklerin diğer sekmelerde otomatik güncellenmesini istiyorum fakat bi çare bulamadım. Düşeyara ile özet tablo ile şansımı denedim birkaç kere beceremedim. Yardımlarınızı beklemekteyim

Saygılar,

Ekli dosyalar

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Dosyada 2. sayfayı inceleyiniz. Sarı bölge refereans olarak kullanlıyor. I ve J sütunları yardımcı sütun.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007
yardımlarınız için teşekkür ederim muhammet bey, emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bi yol istediğim buydu fakat veri listesine yeni kişi eklediğim zaman formülleri tekrar güncellediğim zaman isimler dağılıyor. eğer formüllere dokunmazsam yeni isimler gelmiyor. Benim belki 100 tane sekme sayfam olucak o yüzden beni uğraştırır bu.

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Dediğinizden bir şey anlamadım. Formüller nasıl dağılıyor? Sayfadaki formülleri istediğiniz kadar çoğaltınız. Sarı bölgede yer alan veriyi her sayfa için düzenleyiniz. Hatalı dosyanızı eklerseniz ne demek istediğinizi daha iyi anlarım.

Excel Vers. ve Dili
2007
Hocam kusura bakma hata benden kaynaklanmış. Ellerine sağlık işimi fazlasıyla görüyor.