- Excel Vers. ve Dili
- 2003
Sn dostlar ben bir kayıt sayfasından vesecsay kullanarak belirli kşuldaki hücreleri saydırıp sonuçları bir sayfaya yazdırıyorum.aylık yaptığım bu işlemden sonra bu sonuçları bir makro atadığım buton ile sayfanın ilgili ay bölümüne aktarıyorum.sorunumsa bu makroda.örnek dosya oldukça büyük olduğundan gönderemedim ama yinede yardımcı olursunuz diye açıklamaya çalışıyorum bu şekilde zor olduğunun farkındayım .12 aylık butonlarım var ve her biri makro ile ilgili ay bölümüne sonuçları aktarıyor.sorunum her ihtimale karşı kullanıcı bunu uygularken misal şubat ayına aktarması gerekirken ocak ayına basabilir ve veriler zaten dolu olan ocak ayına girebilir ve bunun telafisi olmaz.acaba bu makroya bir kosul atanarak dolu bölüm yada çalışma ay tarihine bakarak hatayı önleme şansımız varmı.
Private Sub OCAK_Click()
ActiveWindow.SmallScroll Down:=-6
Range("E7:CX22").Select
Selection.Copy
Range("E27").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Range("E7").Select
End Sub
söz konusu makro bu.bunun gibi 11 tane daha yani her ay için bir tane daha var.şimdiden teşekkürlerimle.saygılar
Private Sub OCAK_Click()
ActiveWindow.SmallScroll Down:=-6
Range("E7:CX22").Select
Selection.Copy
Range("E27").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Range("E7").Select
End Sub
söz konusu makro bu.bunun gibi 11 tane daha yani her ay için bir tane daha var.şimdiden teşekkürlerimle.saygılar