Verİlerİ DİĞer Sayfadan GÜn GÜn Aldirma

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003
Merhaba,
Ekteki örnek gibi bir tablom var ve gün gün kodlarına göre ödeme listesindeki rakamların gün gün açılan ana sayfaya otomatik gelmesi mümkün olur mu acaba?Günümün nerdeyse yarısını alan bu işlemden kurtulmam mümkün olur mu sizce?
:yardim:

evet olur muhtemelen, ama bir ornek verin mesela odeme listesindeki hangi hucredeki rakam, ana sayfadaki hangi hucreye gelmeli?

Excel Vers. ve Dili
sarı ile işaretlediklerim var ya ,onun gibi mesela.

vlookupla yapilabilir..

formulun icine index ve match fonksiyonlarini da katarak daha sade sekilde de yapilabilir..

ekli dosya isinizi gorur sanirim, belirttiginiz hucreyi odeme listesindeki verilere gore ana sayfaniza yapistirabilirsiniz.. kolay gelsin.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Örneğinizi inceledim ama nasıl yaptığınız anlayamadım.Ödeme listesinden almıyor koslar ben tarih tarih ve kod kod aynı rakamların yerlerine gelmesini istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

ana sayfadaki tum kod ve tarihlerin odeme listesinde olmamasindan kaynaklaniyor olabilir mi?

sari ile isaretlediginiz hucreyi kopyalayin, diger hucrelere yapistirin, odeme listesine ilgili kodlarin ilgili, tarihteki verilerini girdiginizde ve pivotu guncellediginizde o kod ve tarihe karsilik gelen tutar toplami ana tablonuza gelecektir..