Verileri Listeden Sayfalara Aktarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba arkadaşlar. Bir liste halindeki verileri, listede verilen şehir isimlerine göre sayfalara aktarmak ile ilgili bir makroya gereksinmem var. Aynı tarihte, aynı koddan, aynı şehirde olan işlemleri toplayarak sayfalara aktarılması gibi bir detay var. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ali

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
*.xls uzantılı dosyaları indiremediğim için dosyanızı inceleyemedim ama yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile

Debra Dalgleish ait bir uygulama işinize yarayacaktır.

Ad ile sayfa aç verileri aktar.zip

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Teşekkürler

Sayın Ali. İlginiz için çok teşekkürler. Dosyanızı inceledim. Çok yararlı oldu, başka formatlarda yararlanacağım. Benim gereksinim olanın bir küçük değişik durumu var. Madem ki .xls uzantılı dosyaları açamıyorsunuz, o zaman sizin verdiğiniz dosyadan örnek vereyim. Mernis numarasının miktar kabul edip, sayfalara toplam olarak almak mümkün mü. Tabii bunun için Mernis Numarasını miktar olarak farz edelim. Örneğin 3. satırı Mustafa Kemerli olarak yazalım. Aktarım yaparken 2. ve 3. satırdaki Mustafa Kemerli adına toplam olarak almak mümkün müdür ?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe,ing.
Selamlar,
Çok doğru sayın COST CONTROL,kendi uygulamam için sizin benzer konu ile ilgili birçok cevabınızı incelemiştim.Bende şaşırmıştım ilkin,hangisinden uyarlamam yapayım diye kendi dosyama .Üstelik soruyu soran arkadaş bazı dosyaları da silmiş.Neden acaba bilmiyorum.
Hazır sizi bulmuşken, Ali beyin yardımları ile geldiğim yerden sonrasını tamamlamama yardımcı olabilirmisiniz.?
"üretim tablosunu transpoze atmek " adlı başlıkta.
Sizin bu konu ile ilgili çalışmalarınızı takip etmekteyim.Uyarlama konusunda ben biraz zorlanıyorum ,zaman kazandıracak bir çözüm üretebilmeniz mümkün mü acaba.?
Saygılarımla.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Teşekkürler

Sayın Cost Control, çok çok teşekkürler. İnanın bu çözüm çok makbule geçti. Başarılarınızın devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...