Verilerin Dağıtılması (Soru)

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Merhabalar,

1 nolu tablo bizim ana tablomuz biz buradan ana tabla hiç bozulmadan başka bir excel tablosuna 2 ,3 ve 4 ü yapmaya çalışıyoruz.

2 ve 3 tablolarda ilgili yerlerine ana tablodaki değerlerin otomatik olarak aktarılmasını istiyoruz

4 tabloda ise ana tablomuzda bulunan aynı isimdeki eczane ,eczacı ismi,iban numalarının vs. teke düşürülmesi ve aynı eczaneye ait farklı ödeme tutarlarının toplanarak tek toplam rakam olarak gösterilmesine çalışıyoruz.

Bize bununla ilgili çok uğraşmadan 2,3 ve 4 kolayca yapacağımız bir formül bulmaya yardım edebilirmisiniz ?

çünkü biz 2,3 ve 4 ü 1-2 günde anca yapıyoruz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Hüseyin Bey ilginize teşekkürler. Ben size tabloları yollayayım, yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar.
1 nolu tablo bizim ana tablomuz biz buradan ana tabla hiç bozulmadan başka bir excel tablosuna 2 ,3 ve 4 ü yapmaya çalışıyoruz.

2 ve 3 tablolarda ilgili yerlerine ana tablodaki değerlerin otomatik olarak aktarılmasını istiyoruz

4 tabloda ise ana tablomuzda bulunan aynı isimdeki eczane ,eczacı ismi,iban numalarının vs. teke düşürülmesi ve aynı eczaneye ait farklı ödeme tutarlarının toplanarak tek toplam rakam olarak gösterilmesine çalışıyoruz.

Bize bununla ilgili çok uğraşmadan 2,3 ve 4 kolayca yapacağımız bir formül bulmaya yardım edebilirmisiniz ?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
. . .

Müdahele etmek istemiyorum ama. Acemiliğinizdendir diye belirtmekte fayda var.

Sorunuza yanıt gelmemiş, siz hâlâ aynı soruyu kopyala yapıştır yapıyorsunuz.
Belki soruyu anlatım şeklinizde bir sorun-eksiklik vardır.
Soruyu farklı bir şekilde anlatmayı denemelisiniz.

Tablo 2-3-4 demişsiniz. Ben örnek dosyada bunları göremedim. Başka sayfa isimleri mevcut. Hangileri olduğunu nasıl eşleştireceğiz.
Oluşmasını istediğiniz tablolar boş. Kodlama bittikten sonra neye göre doğru çalıştığını teyit edeceğiz. Vs. vs.

Özet tablo konusunu incelemenizi öneririm.

. . .