- Excel Vers. ve Dili
- ver:2003 dil:ing
arkadaşlar yaptığınız site ve yardımlarınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum benim sorunum ekte gönderdiğim dosya şu şekilde çalışıyor bir taba(A) verileri giriyorum daha sonra ilgili tablara(B,C,D) bu veriler makro yardımıyla gönderiliyor lşimdi ise bir başka taba(E) verileri girdiğimde bu verilerin B tabındaki ilgili başlığın altına geçmesini istiyorum ancak E tabındaki A sutunundaki tarih bilgisinin B sutununda yazılmış olan sipariş nolarının hepsine bakarak yani siparişlere göre B tabındaki sipariş nolarına göre alğılamasını örneğin 445 nolu sipariş için başlanğıç tarihine 3 ekim bitiş tarihine 5 ekim demesini istiyorum bu bilgiyi B tabındaki M ve N sutunlarına c sutunundaki sipariş nosuna göre yazmalı yani ben E tabına ilgili verileri girmeliyim ve verileri aktar gibi bir tuşa bastıktan sonra B tabına baktığımda hangi saparişin hangi tarihte apre işlemine başladığını ve hangi tarihte bittiğini toplam ne kadar çalıştığını görmeliyim ben işin içinden çıkamadım umarım konuyu net anlatabilmişimdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler