Virgülle ayrılmış CSV

Excel Vers. ve Dili
2016 türkçe
Merhabalar

kullandığım muhasebe programı için exceldeki verilerimi virgülle ayrılmış CSV ye çevirmem gerekiyor ,bu işlemi çok sık yaptığım için bunu makro ile yaptırmak istiyorum . ancak formlarda haftalardır araştırmama rağmen bu işlemi yaptırabilen bir makro bulamadım ,yapmam gereken şey birden fazla sayfası olan bir çalışma kitabına makro ile gerekli her sayfayı virgülle ayrılmış CSV olarak hatasız kaydetmesi ve çalışma kitabını kapatması . kendi araştırmalarım sonucunda ancak her sayfayı excel dosyasını tekrar tekrar açarak hatasız bir şekilde CSV olarak kaydedebilecek duruma geldim bu işlemi de Send.Keys'lerle yapıyorum makro ile hiçbir şekilde hatasız kayıt yapmıyor . Forumlarda çalışma kitabındaki her sayfayı CSV olarak otomatik kaydetme makroları mevcut ancak hepsi CSV dosyasnın içindeki verileri bozuyor . Bu işlemi makro ile yaptırmanın artık mümkün olmadığına inanmaya başladım .
Lütfen bana yardımcı olun .

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Soruyu sordunuz güzel de anlatıyorsunuz, ama ne bir xl dosyası var, ne de örnek bir csv dosyası?
Kim size nasıl yardımcı olabilir ki?
Paylaşım sitelerinden birine 3-5 kayıtlık örnek bir xl ve bu xl den oluşan csv dosyası yüklerseniz, yardımcı olacak arkadaşa büyük iyilik yapmış olursunuz.

Excel Vers. ve Dili
2016 türkçe
Merhaba,

Soruyu sordunuz güzel de anlatıyorsunuz, ama ne bir xl dosyası var, ne de örnek bir csv dosyası?
Kim size nasıl yardımcı olabilir ki?
Paylaşım sitelerinden birine 3-5 kayıtlık örnek bir xl ve bu xl den oluşan csv dosyası yüklerseniz, yardımcı olacak arkadaşa büyük iyilik yapmış olursunuz.
yaşadığım problemi olabildiğince anlatmaya çalıştım , denediğim makroların hepsi CSV içeriğini bozdu olması gereken CSV içeriğini jpg olarak paylaşıyorum
xlsm dosyam
olması gereken csv görüntüsü

forumda resim yükleme seçeneğini bulamadım o yüzden böyle bir çözüm buldum kurallara aykırı ise affınızı diliyorum

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
dosyo.tc
dosya.co
gibi paylaşım sitelerinden birine yükleyin ve adresi verin.
Bu konuda ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Altın üye olmadığınız için dosya yükleyemiyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
2016 türkçe
dosyo.tc
dosya.co
gibi paylaşım sitelerinden birine yükleyin ve adresi verin.
Bu konuda ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Altın üye olmadığınız için dosya yükleyemiyorsunuz.
Yardımınız için teşşekürler
.xlsm dosyası

bu dosyadaki sayfalar tek tuşla ayrı ayrı CSV formatında hatasız kaydetmesini istiyorum

şu şekilde

doysadaki her sayfayı ayrı ayrı CSV olarak kaydet makrosunda dosyayı bozuk olarak kaydediyor

şu şekilde

benim sendkeys ile yaptığım makro doğru kaydediyor ancak dosyayı her defansında tekrar açmam gerekiyor ( CSV dosyasını kapatmadan doğru kaydı yapmıyor)

benim tek sayfa kaydı için yaptığım makro
şu şekilde

sonucu doğru
şu şekilde

Amaç tek tuşla dosyayı tekrar açma gereği duymadan her sayfayı doğru bir şekilde CSV formatına getirmek

yardımlarınızı bekliyorum

teşşekürler

Excel Vers. ve Dili
2016 türkçe
Sonunda buldum arkadaşlar

Kod:
Sub SaveAs_AllSheets_CSV_Format()
Dim sPath
sPath = ThisWorkbook.Path & "\"
Dim wb As Workbook
Set wb = ThisWorkbook
Dim ws As Worksheet