Xlw Dosyasi Nedİr?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar ben excel sayfasına kapat butonu ekledim.Ama butonu kullanarak kapattığımda, gelen mesaj kutusuna evet diyerek birkez kapatıyorum.Ondan sonraki sayfayı her açışımda kapatırken evet dersem,2.mesaj kutusu geliyor."BU KONUMDA ÖZGEÇMİŞ XLW DOSYASI VAR,DEĞİŞTİRMEK İSTERMİSİNİZ"diyor.Kapat butonundaki kodlar aşağıda yazılı.Nedenini biliyormusunuz?
Sub kapat()
kullanici = Application.UserName
sor = MsgBox(" Değişikleri kaydetmek istiyormusun ? " & kullanici, vbYesNoCancel, "HATIRLATMA")
If sor = vbYes Then
Application.Save
Application.Quit
Application.DisplayAlerts = False
End If
If sor = vbNo Then
Application.Quit
Application.DisplayAlerts = False
End If
If sor = vbCancel Then
Exit Sub
End If

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Uzman arkadaşlar bu sorunun cevabını bilen yok mu?

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
xlw dosyasının ne oldugu hakkında kısa bir aciklama yapayım isterseniz, birden fazla excel dosyasının tek bir dosyada toplanması anlamına gelir
ornek: hergun ise gittiginizde acmanız gereken a.xls , b.xls ve c.xls excel dosyaları olsun, oncelikle a,b,c isimli excel dosyaları acilir daha sonra dosya menusunden calisma alanını kaydet komutu tiklanır, istenilen bir isimle istenilen bir konuma dosya kaydedilir, ve acik olan tum excel dosyaları kapatılır. kaydedilen dosyanın uzantısı artik xls degil xlw dir, bu dosya acildiginda hergun ise geldiginizde acmanız gereken a,b,c.xls dosyalarını teker teker bulundukları konumdan acmaniza artik gerek kalmaz ve dosya acildiginda a,b ve c isimli excel dosyalarını bir kerede acar, umarım aciklayici olmustur

iyi calismalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Yalnız benim anlamadığım şu:Bu kodları modülde ya da Thisworkbook'ta çalıştırınca niçin böyle bir mesajla karşılaşıyorum.Sizlerden ricam; sizde bu kodları excel çalışma kitabınıza yazabilirmisiniz.Yani sizde denermisiniz,sizde de aynı problem olacak mı?