Yardım Ektekileri yapabilecek varmı ??

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Arkadaşlar ektekiler için yardım lazım işin içinden çıkamadım pek bilgim olmadığı için yapabilecek varsa iyi olur.

Ekli dosyalar

mustafa1205

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 / 64 Bit - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-07-2026
Önce bir soru sorma adabınızı değiştiriniz. Ondan sonra da sorduğunuz sorunun konu başlığını...

mustafa1205

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 / 64 Bit - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-07-2026
Son sayfadaki grafik sorusu hariç diğerleri rahatlıkla sizin çözebileceğiniz sorular. Toplama - çıkarma - çarpma bölme vb. Sitede bunlarla ilgili arama yapın bir çok örnek çıkacaktır. Grafik sorusu ile ilgili de yardımcı olacak muhakkak biri olacaktır. Ama size verilen ödevin tamamını burda yaptırmak istiyorsanız bu kadar zamanı olan varsa yapabilir....

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
basitlerini yapıyorum ama mesela art arda 2/3 çıkartma yazdıramıyorum yazıyorum hata verıo

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Genç arkadaşımızı çalışması konusunda teşvik etmek amacıyla, dosyasını cevaplandırıyoruz.
Fakat, bu hazır cevaplandırılmış dosyanız üzerinde çalışmanızı, anlamanızı ve soru sorulduğunda nasıl yapıldığını anlatabilmenizi tavsiye ederim.

Abbas kardeşimiz de uyarıları dikkate alarak daha saygılı ve dikkatli davranacaktır.
Umarım, ileride benzer konular olur da, tekrar soru sorması gerekirse bunları düşünecektir.

Ekli dosyalar