Yardım! Kurs Alan Personel Listelenmesi

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum.

Benim sorum 550 personel kurs listesi hazırlıyorum, bu personel istatisliği oluşturmam gerekiyor. İki kursu alan personel 3 kursu alan personel şeklinde aynı zamanda kurs alanların listelenmesinide istiyorum. Filtreleme ile hallediyorum ama formül ilede halledebilirmiyim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
mgurten formüllerde hata var sanırım. Hem Bilgisayar hem İlk yardım kursu alan personel listelenmesinde sadece bilgisayar kursu alan personel de buluyor. Birde isim listesi yapmadan, sadece iki kursu yada daha fazlasını alan personel sayısını bulabilmemiz için formül yazabilirmiyiz.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Formüllerde hata yok

ama mantık farkı olabilir benim yaptığım bilgisayar kursu alanlar listesinde X olanların tamamını sayar eğer diyorsanız ki sadece bilgisayar kursu alanların listesi o zaman diğer kursun boş olup olmadığını kontrol ettirmeniz lazım.

diğer sorunuzun cevabınıda dosyada yaptım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
İstediğim cevabı aldım. Bir sorum daha olacak anlayışınıza sığınarak peki 5 kurs olsaydı ve ben bu kurslar içerisinde 3 tanesi 4 tanesini 5 tanesini alanların sayısını nasıl bulabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Yani onun için fonksiyonlarla uğraşmanıza gerek yokki özet tablo raporu yapın istediğiniz her türden rapor alırsınız o zaman