Sayın komutan63,
İlkönce çalışma sayfanızı yapılandırıp yazdırmaya hazırlayınız. Ardından Araçlar menüsü altındaki Makrolar seçeneğinden sağ tarafa kayarak Yeni Makro Kaydet seçeneğini seçiniz. (O anda makro kadetmeye başlayacaktır) ve siz sayfayı yazdırırken yaptığınız işlemleri normal şekilde yapınız. İşiniz bittiğinde makroyu durdurunuz ve kaydediniz. Artık elimizde bir makro var. İkinci olarak menüde yardım yazan yerin sağ tarafında bir yere sağ tıklayarak Formlar menüsünü seçiniz karşınıza form düğmeleri çıkacaktır. Orada "Düğme" seçeneğini bulunuz ve seçiniz. sonra istediğiniz yere istediğiniz boyutta düğme tasarlayınız. Şekillendirme işiniz bittiğinde karşınıza makrolar penceresi çıkacaktır. Daha önce oluşturduğunuz makroyu seçiniz ve bu düğmeye atayınız. Tekrar düğme üzerine sağ tuşla tıkladığınızda en altta denetim biçimlendir seçeneği vardır. oraya gözatarak nesne ile ilgili özellikleri belirleyebilirsiniz. Özellikle nesyeyi yazdırıp yazdırmama konusuna dikkat ediniz.
sAYGILAR, İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.