yazdırma ayarı yardım

merhabalar benim sorum şu
yazıcıdan çıktı aldığımız sayfayı daha önce yazdıklarını yazmayıp
devamına yazılmayanları yazdırması gibi bişey yapabilirmiyim
yani aynı banka cüzdanlarındaki gibi
önceki yazdırdığını tanıyıp yazmadan sonradan ekleneni yazdırabilirmiyim?
yardımcı olursanız çok sevinirim
iyi çalışmalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
dosya / yazdır menüsünden, yazdırma aralığını seçebilirsiniz.
örneğin yazdırılacak alan 5 sayfa ve 1. sayfa daha önce yazılmışsa ve 2.3. sayfaların çıktısını almak istiyorsanız ilk:2 son:3 yazmanız yeterli.
ya da dosya / yazdırma alanı / yazdırma alanını belirle ile nereyi yazdırmak istiyorsanız o alanı belirleyebilirsiniz.

demek istediğim sayfa olarak değil satır olarak
yani 5 satır yazdırdım sonradan altındaki 3 satırı da daha önce yazdırdığım kağıdın devamına yazdırmak istiyorum banka cüzdanlarındaki gibi yani aynı kağıda daha öncekileri yazmadan sadece yeni ekleneleri kaldığı yerden devam edecek şekilde
liste şeklinde tabi ilerde daha sonrada tekrardan aynı çalışmaya eklediğim bilgiler devam eden satırlara aynı şekilde yazdırılacak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar

Eğer, yazdırmak istediğiniz formatı bir dosya olarak gönderirseniz, böyle bir şey yapılabilir.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003
bu iş makroyla halledilebilir kanatindeyim.
mesela yazdır makrosunu bastığında o anda yazdırılan satırların yanına bir işaret (*,$,!,&.vb..) yada 1, 2 gibi bir rakam yazsın.
Tekrar yazdır makrosuna bastığındada o satırın yanında herhangi bir veri olmayanları yazdırsın..

slm. benim bir proplemim var 11x38 kağıda yazdıramıyorm a4 gibi çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Dosya / Yazdır / Özelikler / Boyut Özelden, Genişlik ve Yükseklik ayarlarını değiştirerek deneyiniz..

KardeŞ Yardim İÇİn TŞkk. Lakİn Bİraz Daha AÇarmisin Konuyur Tam Olarak 11x38 Nasil Çikaraabİlİrİm

BaŞarilar Dİlİyorum