merhaba ustalar. (ekte de var) şu kodları bi inceler misiniz
Private Sub CommandButton1_Click()
If che1.Value = True Then
cop = tex1
Documents("yaz").PrintOut , Copies:=cop, Pages:="1"
Else
End If
If che2.Value = True Then
cop = tex2
Documents("yaz").PrintOut , Copies:=cop, Pages:="2"
Else
End If
If che3.Value = True Then
cop = tex3
Documents("yaz").PrintOut , Copies:=cop, Pages:="3"
Else
MsgBox "seçim yap"
End If
userform üzerinde bulunan üç adet checkbox ile yazdırılacak sayfayı , üç adet textbox ile de kopya sayısını belirlemek istedim. üç tane de yazdırılacak sayfa var.ben bu seçimleri nasıl yaparsam yapayım, her defasında , herbir sayfadan ikişer tane olmak suretiyle sayfaların tümü yazdırılıyor.hangi checkbox'u seçersem seçeyim işlemiyor,kopya sayısını değiştiriyorum yine bildiği gibi çıkartıyor.yani yazmış olduğum bu kodların sadece "yazdır" özelliği çalışıyor.acaba nerede hata yaptım.yardımlarınızı rica ediyorum,iyi çalışmalar
Private Sub CommandButton1_Click()
If che1.Value = True Then
cop = tex1
Documents("yaz").PrintOut , Copies:=cop, Pages:="1"
Else
End If
If che2.Value = True Then
cop = tex2
Documents("yaz").PrintOut , Copies:=cop, Pages:="2"
Else
End If
If che3.Value = True Then
cop = tex3
Documents("yaz").PrintOut , Copies:=cop, Pages:="3"
Else
MsgBox "seçim yap"
End If
userform üzerinde bulunan üç adet checkbox ile yazdırılacak sayfayı , üç adet textbox ile de kopya sayısını belirlemek istedim. üç tane de yazdırılacak sayfa var.ben bu seçimleri nasıl yaparsam yapayım, her defasında , herbir sayfadan ikişer tane olmak suretiyle sayfaların tümü yazdırılıyor.hangi checkbox'u seçersem seçeyim işlemiyor,kopya sayısını değiştiriyorum yine bildiği gibi çıkartıyor.yani yazmış olduğum bu kodların sadece "yazdır" özelliği çalışıyor.acaba nerede hata yaptım.yardımlarınızı rica ediyorum,iyi çalışmalar