Yeni Ürün Formu

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve hemen ilk sorumu sormak istedim :D

Bana verilen bir görevde Bir yeni ürün formu oluşturmam gerekiyor. yalnız bu ürün formunu bana verilen bir resme :)S) dayalı olarak yapmam gerekiyor, sorunlardan biri resimde verilen sağ taraftaki alan bunun sadece textarea'ya benzer bişey olduğunu anlayabildim! ne kolon nede satır olarak ayrılmış ama benden istenen bu şekilde ayrılmış bir listede ekleme çıkarma yapmam.

Tam olarak yapmaya çalıştığım Kullanıcı Yeni Ürün Girişi bölümünde yer alan Ürün Adı, Miktar, Birim Fiyatı metin kutularına bilgi girişi yaparak Ekle düğmesine tıkladığında toplam tutar hesaplanarak sağdaki listede görüntülenecektir. Kullanıcı sağdaki liste yer alan kayıtlardan birini seçip Sil düğmesine tıkladığında kayıt listeden silinecektir ve Kullanıcı Yeni Ürün Girişi bölümünde metin kutularına verileri girerek Ekle düğmesine tıkladığında Yeni Ürün Girişi bölümündeki metin kutularının içi temizlenecektir.

VBA da nerdeyse hiç bir şey bilmiyorum en azından bana yardımcı olabilcek kodlar yada kaynak verirseniz çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim...

Not: Makro-VBA Başlığına taşıyabilirsiniz... Yanlışlıkla buraya açtım..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
Yardım!

Yardımlarınız için sağolun! Allah razı olsun!!! :eek: