Yıllık İzine Çıkan Kişilerin Çıktığı Tarihleri Puantaja Kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 İngilizce
Arkadaşlar eklediğim dosyada 2 sayfa var. (İZİN TARİHLERİ VE PUANTAJ) İzin Tarihleri sayfasında yazan tarihler arasında kim izine çıkmışsa Puantaj sayfasında ilgili kısma bu tarihlerin başlangıcını yazacak, iş başı tarihini yazacak. Hangi tür izin kullanıldıysa puantaj sayfasında o kısma yazacak tarihleri. Eğer fonksiyonla yapılabilirse çok daha iyi olur. Olmazsa makro olabilir. Not: İzin tarihleri sayfasında örneğin A kodlu personel 01.12.2008 de Rapor almış rapor tarihi 04.12.2008 de bitiyor. (Yani 04.12.2008 tarihide raporlu olduğu tarihtir.) Normalde 05.12.2008 de işbaşı yapması gerekiyor ama bu tarih onun 1 günlük haftalık izinine denk gelmiş. (Haftalık izinler hafta arasıda olabiliyor.İlla pazar olması şart değil.) Dolayısıyle Puantaj sayfasında RAPOR bölümüne A kodlu personelin İş başı tarihi İZİN yazan günün ertesi tarihini yazacak. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 İngilizce
Arkadaşlar belki unutmuş olabilirsiniz diye hatırlatayım dedim. Rica ediyorum halledin şu işimi.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 İngilizce
Üstadlar neredesiniz. Lütfen halledin şu dosyamı.