yurtiçi geçici görev yolluğu

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-05-2026
selamlar
biy yüksekokulda aylık 30 öğretim elamanı ortalama herbirine 16 günlük yurtiçi geçici görev yolluğu yapılmakta. bunların geliş ve dönüşleri il dışından oluyor bunları ben excelde kendimce bir çalışma yaptım ama bunu daha derli toplu ve otomasyon sayılabilecek yada bir form yardımı ile yapabilinirmi bu konuda bana yardımcı olacak arkadaş varmı lütfen yardım şimdiden ilginize teşekkür ederim. bu konuya ilişkin çalımada bir kişiye yapılmış yolluk bildirimi ve diğer evraklar vardır bunu 30 kişiye göre yaptığımda 224 sayfadan ibaret oluyor örnek ektedir

Excel Vers. ve Dili
2002 Türkçe
merhaba

eki inceleyiniz. sorununuz olursa acıklamaya calısırız.

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-05-2026
yolluk çizelgesi

selamlar. teşekkür ederim. bir adet yanıt geldi ancak o işimi görmedi.buradan öğrendiklerimle ben ekte gönderdiğim yolluk çizelgesi yaptım yolluk çizelgesini çoğunlukla eğer formlünü kullanarak yaptım. açılır listeden kişiyi seçtiğimde yolluk çizelgesine gidiş ve geliş güzergahları yansıyor.ancak bazı kişilerin yol güzergahları 4 bazılarınınki 6 bazılarınınki ise 8 satırdan oluşuyor o zamanda benim yaptığım çizelgede eğer formüllerini 6 satıra göre ayarladım. formüllere bir ekleme yaparak boş satıra kaydırma imkanı varmıdır. teşekkürler.