Z-Kütüphane Sistemine Excelden Üye Kayıt girdisi yaptırmak

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Makro konusunda bilgim çok zayıf. Okulumuzun tüm öğrencilerini Z-kütüphane sistemine üye olarak girmem gerekiyor. (1400 civarı öğrenci) Sistem tek tek kayda izin veriyor. Bu durumu otomatikleştirmek adına kayıtta istenen bilgileri excel dosyasından çekip üye kaydı formuna işleyecek ve her üye veri girişi sonrası kaydet butonuna tıklayarak üye kaydını yapıp ikinci üyeye geçecek bir makro yapılabilir mi?

ugrkrnfl

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-10-2026
Merhaba,
İşim gereği AutoIt ile geliştirdiğim ve benzer sistemlere veri kaydı yaptığım ekran botları var.
Eşim de Meb'de çalıştığından bazan ona da bu botlar aracılığı ile destek oluyorum.
Excel liste ve bir öğrencinin kayıt ekranı ile destek olabilirim.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
z-kütüphane üye kayıt formu için tıklayınız
Öğrenci Listesini örnek olarak yoksa asıl liste olarak mı paylaşayım. Eğer örnek istiyorsanız liste

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Şimdiden teşekkür ederim. Yalnız resim açıldığında çok küçük gözüküyor. Buraya pdf halini yükleyemiyor muyuz?
PDF linki

Son düzenleme:

ugrkrnfl

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
19-10-2026
Merhaba,
AutoIt botlarla ile ilgili biraz daha açıklama yapmam gerekiyor sanırım.
Yeni bir bot tasarımı yapabilmem için gerçek kullanıcı adı ve şifrenize ihtiyacım olsa da bunu sizden istemiyorum.
Bunu botu tasarlayabilmem için sizinle birlikte sizin ekranınızda çalışmamız gerekiyor.

ugrkrnfl

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
19-10-2026
Anydesk uygulamasını açarak bana özelden ekrandaki 9 haneli numarayı paylaşabilirseniz, makinenize bağlanabilirim.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Yardım için teşekkür ederim. Farklı bir uygulama yolu ile sorunumu çözdüm.