Zimmet Dosyası:Verilerden Seçilen Alana Göre Rapor Almak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Yapmak istediklerimi ekteki dosyada da açıklamaya çalıştım ama dosyayı açmadan sorunu okumak için aynısını burada da yazıyorum...

"Rapor" sayfasında dzenlenecek bir combobox'tan "VERİ" sayfasındaki B sütunundaki Personel isimleri seçilmeli ;
Personele ait tüm satırlar getirilmeli.
Eğer mümkünse personel ait olmayan sütunlar gösterilmesin. Örneğin Güvenlik Personeli için lojistik sütunlarının gözükmesine gerek yok.güvenlik personeli için 18 çeşit üründen sadece verilmiş olanları göstermesi sağlanırsa
çok ideal olur. İdeal beklentimi, yukarıda örnekledim. Ama bunları yapmak zorsa benim ilk istediğim o kişiye ait satırların gelmesidir boş sütunlar gelsede olur..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Yapmak istediklerimi ekteki dosyada da açıklamaya çalıştım ama dosyayı açmadan sorunu okumak için aynısını burada da yazıyorum...

"Rapor" sayfasında dzenlenecek bir combobox'tan "VERİ" sayfasındaki B sütunundaki Personel isimleri seçilmeli ;
Personele ait tüm satırlar getirilmeli.
Eğer mümkünse personel ait olmayan sütunlar gösterilmesin. Örneğin Güvenlik Personeli için lojistik sütunlarının gözükmesine gerek yok.güvenlik personeli için 18 çeşit üründen sadece verilmiş olanları göstermesi sağlanırsa
çok ideal olur. İdeal beklentimi, yukarıda örnekledim. Ama bunları yapmak zorsa benim ilk istediğim o kişiye ait satırların gelmesidir boş sütunlar gelsede olur..
Acaba çok mu kompleks anlattım? Yardım rica ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Satırdaki Belli Bir hücedeki Bilgileri Girerek Tüm satırı görmek

Aslında istediğim bu . Belki karmaşık anlattım ama basitçe o satırdaki (1. mesajda verilen dosyada) personelin ismini yazınca o personel ait verilerin sıralanması.
Dosya üzerinde yapması zorsa Yöntemi konusunda da yardımcı olsanız yetecek.
Teşekkürler.