Alt Kategoriler Hakkında

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,057
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Değerli üyelerimiz

Son bir kaç gündür dikkatinizi çekmiştir Excel İçin Örnek Uygulamalar ve Linkler başlığını alt kategorilere ayırmak amacıyla bir çalışma yapıyorum. Bu çalışmanın temel amacı, aranan uygulamalara kolaylıkla ulaşılabilmesini sağlamaktır, ayrıca eskilerde kalmış unutulmaya yüz tutmuş çalışmalarıda tekrar aktif hale getirmişte olacağız.

Başlıkların bir kısmında taşınma esnasında kaybolması nedeniyle ekli dosyaları göremeyeceksiniz, ben zaman buldukça bu dosyaları tekrar yerlerine eklemeye çalışacağım.

Sizlerden ricam bu başlıkları inceleyerek bana gördüğünüz hataları bildirmenizdir. Bir dosya yanlış bir kategori altına aktarılmış olabilir, alt başlıkları yetersiz bulabilirsiniz, yada alt başlık açıklamaları yetersizdir yine bu konulardaki düşüncelerinizide paylaşmanızı önemle rica ederim.
 

Rulemaster

Altın Üye
Katılım
27 Mart 2006
Mesajlar
147
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2019 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-02-2026
Levent Bey,
Sitedeki konuların katagorize edilmesi gerçekten çok faydalı olacaktır.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim
Acaba Mizah ve Her telden adlı formlar kaldırıldı mı?
 

Rulemaster

Altın Üye
Katılım
27 Mart 2006
Mesajlar
147
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2019 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-02-2026
Bence bu kararınızı tekrar gozden geçirmenizde fayda var, Sayın Leventm.
Bu sitenin %80 yada %90 ı seviyeli, mantıklı insanlardan olusuyor. Bu kadar tutulmasının sebebide bu zaten. İnsanlar birbirlerine karşı hoşgörülü ve saygılı davranıyor.
Şimdi sitenin kuralları belli, yolu belli. Sizler yönetici olarak bu kuralların dışına çıkan (yani kasıt ile) kişileri sistemden çıkarabilecek yetkiniz olması lazım.
Acaba yanlışmı düşünüyorum?
Farklı bir yöntem olamazmıydı..
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,057
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bu karar, çok kısa bir zaman dilimi dikkate alınarak alınmamıştır, 2004 yılından beri elde edilen tecrübelerin bir neticesidir. Bende tıpkı sizin gibi bu forumun en önemli özelliğinin seviyeli insanları bir araya getirmiş olması olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen dini, siyasi ve milli bazı çok hassas konular bu başlıklarda bilinçsizce dile getirilmiştir. Sanıyorum bunun sebebi bazı üyelerimizin burasını sanki bir demokratik tartışma platformu gibi algılamasından kaynaklanıyor. Halbuki bizim temel amacımız Excel başta olmak üzere tüm office programları ile ilgili bilgi paylaşımını sağlamaktır. Elbette bu paylaşım zamanla başka alanlarda da paylaşımı getirmiştir. Bizim mutlu olduğumuzda işin bu tarafı idi. Şimdi böyle bir ortam oluşmuşken, sadece dini,milli ve siyasi düşünce farklılıklarından dolayı bu ortamın bozulmasına elbette izin veremeyiz.

Ayrıca sadece görüşü bizden farklı diye hiç kimseyi forumdan uzaklaştıramayız, bu bize yakışmaz. Ancak bu farklı bakışı suistimal etmekte ısrar edenler ile amacı sadece polemik oluşturmak olanlar bu durumun dışındadır. Onlara asla taviz veremeyiz geçmişte de bunun örnekleri mevcuttur.

Sonuç olarak bu başlıklar kaldırılmıştır. İleride ne olacağını zaman gösterecektir.
 
Üst