logo tıger

Katılım
10 Şubat 2007
Mesajlar
100
Excel Vers. ve Dili
microsoft 2003
arkadaşlar bana logo tiger muhasebe programı lazım bana o programı bulabilirmisiniz??
 
Katılım
8 Eylül 2006
Mesajlar
19
Excel Vers. ve Dili
türkçe 2007
tiger

ben logonun bayiliğini yapıyorum istiyosan satıyım sanada bitanane en tiger ' ından :)
 
Katılım
27 Nisan 2007
Mesajlar
1
Excel Vers. ve Dili
çok az
merhaba

Arkadaşım bende ikiside var gel ben sana ayarlayım.Hem arkadaşlar sizde kavga etmeyin müşteri kaçacak :)
 
Katılım
18 Temmuz 2007
Mesajlar
12
Excel Vers. ve Dili
2010 plus-tr
merhaba arkadaşlar, logo tiger ve netsis fusionst ve fusion eş değer ayarda tek farkı netsisin fusion serisinde olan modüller diğer serilerinde opsiyonel.
Ben logo tigeri ve netsisin tüm serilerini aaktif olarak kullandım. ilk göz ağrım netsis olduğu için ben netsis diyorum. çünkü elim ve gözüm netsise alıştı. fakat ilk logo tigeri kullanmaya başlasaydım logo derdim. Netsisin en büüyük avantajlarından birisi netsise istek geçebilmeniz ve güncelemeyi ister cd den ister online yapabilmeniz. mevcut set 1 yıllık olsa bile son güncellemeyi en eski güncellemenin üstüne yapabilmeniz, logo da bu yoktu ve tüm güncellemelri teker teker yapıp son güncellemeyi en son yapmanız gerekiyor. netsis şu anda sql server 2005 veri tabanını kullanıyor logo 2000 de. netsisi artık sesle yönetebiliyorsunuz. örneğin satış faturasını sesle açabiliyorsunuz.
 
Katılım
18 Temmuz 2007
Mesajlar
12
Excel Vers. ve Dili
2010 plus-tr
netsis i merak edenler http://www.netsis.com.tr ziyaret etsinler. sorularına her türlü cevabı buradan bulabilirsiniz. dökümana gelince
http://www.netsis.com.tr/index.asp?prod=dokumanlar buradan detaylı döküman bulabilirsiniz hatta pdf olarak indirebilirsiniz. veysel kardeş bu kadar sinirlenmene gerek yok. zaten netsisi bilen biliyor ve bilenler bilmeyenlere anlatıyor. Neden netsisin demosu yok biliyormusunuz ? Çünkü netsisin reklama tanıtıma ihtiyaçı yok da o yüzden.
 
Üst