Yeni Konu Açmak

Katılım
10 Haziran 2009
Mesajlar
166
Excel Vers. ve Dili
2003
uzun zamandır sitenin üyesiyim ve bir çok konuda sitenin inanılmaz faydasını gördüm ve görüyordum. Görüyordum diyorum çünkü bundan sonra bunun bu şekilde olacağından şüpheliyim. Neden derseniz "YENİ KONU" açmak için "Yönetici Onayı" nın getirilmiş olması. Bu uygulamanın sorulacak sorulara verilecek yanıtların geçikmesi bununda sitenin popülerliğini olumsuz yönde etkileyeceği kanısındayım. Şahsım adına bu uygulamadan memnun olmadığımı belirtmek isterim. Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Katılım
15 Haziran 2006
Mesajlar
3,704
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Bence de, böyle bir uygulama büyük sıkıntı yaratır.

Siz;

"Yeni Konu" açmaya çalışmadığınıza eminseniz, sizi sonuna kadar destekliyorum.

Not : Bu bölümlere yeni konu açmanın; Yönetici onayı gerektirdiği bilahare belirtilmektedir. Sebebi de; karmaşık ve yanlış bilgilendirmelerin; üyelerimize örnek gösterilmemesi içündür.

.
 
Katılım
10 Haziran 2009
Mesajlar
166
Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın Ferhat Pazarçevirdi bahsettiğiniz üzere özel üyelik isteyen bölümler ve karmaşık ve yanlış bilgilendirme yapılabilecek bölümlerde bende bu uygulamanın yapılmasından yanayım. Ancak ben "Excel İçin Örnek Uygulamalar" Ana başlığı altında yer alan "Kullanıcı Adı ve Parola Uygulamaları" adlı Alt bölümüne "YENİ KONU" açmaya çalışıyorum. Malesef bu konuda iki gündür muvaffak olamadım. Sanırım bu bölümde sorun var o zaman. Yöneticiler sorunu çözer umarım. Saygılarımla.
 
Katılım
15 Haziran 2006
Mesajlar
3,704
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Yani,

Yeni açtığınız başlıkta, üyelere fayda sağlayacak örnek bir uygulamanızı mı paylaşacaksınız ?

Yoksa, bu bölümle alakalı olduğunu düşündüğünüz bir soru mu soracaksınız?

Not : Bu soruları şunun için soruyorum. Eğer gayeniz; o bölümde soru sormaksa, belirttiğiniz bölüm, "ilkin soru- sonra cevap" formatına kapalı ve dolayısıyla uygun değil. Diğeri için ise; hemen onay prosedürünü aşıp çalışmanızı yayınlayalım.

.
 
Katılım
10 Haziran 2009
Mesajlar
166
Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın Ömer ve Sayın Ferhat Pazarçevirdi ilginiz ve yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sorun benden kaynaklanıyor biraz dikkatli davransaydım konu açmak istediğim bölümde konu açmanın onaya tabi olduğunu atlamazdım. Aceleciliğin ve dikkatsizliğin getirdiği bir durum. Aceleciliğim ve dikkatsizliğim için özür dilerim. Ancak aynı hataya başkalarının düşmemesi için
Excel İçin Örnek Uygulamalar (13 Kişi Görüntülüyor)
Kendi yaptığınız veya harici Excel çalışmalarının kısa açıklaması ile linkini buradan paylaşabilirsiniz. (Bu başlıkta yeni konu açılması onaya bağlıdır.)
ilgili alananın daha belirgin olması faydalı olacaktır kanısındayım. Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Üst