• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Aktivasyon

Merhaba,
88195 sipariş numarsı ile gold üyelik başvurusunda bulundum.
Aktivasyon ne kadar sürede olur?

arkadaşlar bu dosya ekleme kısmını nereden yapabiliyoruz. Altın üye oldum ama dosyamı ekleyemedim bir türlü.
Üyeliği aldım ama forumda aktif olmamış sanırım. Ne kadar sürer aktif olması.

MErhaba. Altın üyelik satın aldım. Aktivasyonumun yapılmasını rica ediyorum.

Altın Üyelik Hk.

az önce ödemeyi yaptım, sürekli faydalandığım bir site bizimde küçük bir katkımız olsun...

Çok uzun zamandır forumdan faydalanıyorum. Yıllar önce altın üyelik yapmışım şimdi tekrar 5 yıllık altın üyelik aldım.

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Çok uzun zamandır forumdan faydalanıyorum. Yıllar önce altın üyelik yapmışım şimdi tekrar 5 yıllık altın üyelik aldım.

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Desteğiniz için teşekkür ederiz.
DVD niz Pazartesi günü kargoya verilecek.

Aktivasyon için bilgilendirme mesajıdır.

Sipariş #88353
Durumlar: Ödeme Alındı
Tarih: 15.10.2017, 21:31
Ödeme Yöntemi: Kredi Kartı

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,
Biraz önce ödeme yaptım. Altın üyeliğimi onaylar mısınız.

Saygılarımla,

Kolay gelsin altın üye olduğum üyeliğimi onaylarmısınız

Merhaba, 5 yıllık altın üyelik için az önce ödeme işlemini tamamladım. ÖDeme ekranındaki notumun dikkate alınmasını rica ederim. Teşekkürler.

herkese merhaba
üyelik için girmiş olduğum şifreyi kasa işleminde kabul etmiyor yardımcı olursanız sevinirim

ya birisi yardımcı olabilirmi acaba şifreyi giriyorum kabul etmiyor

Hakan Bey, eğer satın alma sayfasındaki mail adresi ve şifre kısmından bahsediyorsanız, o kısımda ben de sorun yaşadım.

Ancak, ödeme ekranına, üye olmadan devam et seçeneğini seçerek de ulaşabiliyorsunuz. Ben işlemimi o şekilde tamamladım ve bir problem yaşamadım. Size de tavsiyem, satın alma işleminize, üye olmadan devam et seçeneğini seçerek devam etmeniz. Zaten ilk ekranda forumdaki isminizi yazdığınız için, altın üyelik işlemlerinde sıkıntı olmaz sanırım.

Merhaba,
Biraz önce ödeme yaptım. Altın üyeliğimi onaylar mısınız.

Saygılarımla,

Geri