DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,Merhaba!
1 yıllık altın üyelik için kasaya gittim. mail ve şifremi yazdım. Ancak mail veya şifre hatalı mesajı geliyor. İşlem yapamıyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz?
Teşekkürler
Aktivasyonunuz yapıldı.Benim de üyeliğimi aktifleştirir misiniz ?
Altın üyeliğimin bittiğini anladım. Şimdi 5 yıllık altın üyelik için hesabınıza eft yaptım 55 TL değerlendirir misiniz.Merhaba ben şimdi dosya indiremiyorum, altın üyeliğim vardı acaba sürem mi doldu öğrenebilir miyim?
Merhaba kartınızdan kaynaklı sorun nedeniyle işlemleriniz reddedilmiş. Sonrasında ödemeniz alınmış, aktivasyonunuz açık.Satınalmada sorun mu var? 10 defa denedim k.kartım ile akıllı sms şifresini girdikten sonra site donup kalıyor
Aktivasyonunuz yapıldı. Faydalı olmasını dileriz.Altın Üye aboneliği için hesabınıza para yatırdım acaba ne zaman altın üye olurum.
Merhaba, aktivasyonunuz yapıldı. Faydalı olmasını dileriz.Merhaba,
12.04.2019 tarihinde kredi kartı ile ödememi gerçekleştirdim, üyelik aktivasyonu hangi sürede gerçekleşir acaba?
teşekkür ederim.
Merhaba,Esselamunaleyküm altın üyeliğim devam ediyormu öğrenebilir miyim? Bitiş tarihi nedir? İyi çalışmalar.
Merhaba, teknik bir sorun oluşmuş. Altın üyeliğiniz aktif.merhaba, 2016 yılında 5 yıllık altın üyelik almıştım. Şu an aktif görünmüyor sanırım. Kontrol edebilir misiniz?